Bugün ne oldu?
Yazar Hayati İnanç Düzcelilerle Bir Araya Geldi
HaberlerYerel
12.33, 28/03/2024
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz

Yazar Hayati İnanç Düzcelilerle Bir Araya Geldi
Bu bir tanıtımdır.
Düzce Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Cedidiye Meydanı'nda kurulan etkinlik çadırı, son olarak Sosyal Medya Fenomeni ve Yazar Hayati İnanç'ı konuk etti.

Her akşam Teravih namazı sonrası başlayan söyleşi etkinlikleri, Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize ediliyor. Çocukların da keyifli vakit geçirebilmesi için çeşitli oyunlar düzenlenirken, katılımcılara ikramlar sunuluyor. Bu etkinliklerin son konuğu, sosyal medyada büyük ilgi gören ve milyonlarca kişi tarafından takip edilen Hayati İnanç oldu.

İnanç, Düzce'yi övgülerle anarak sözlerine başladı. "Düzce deyince aklıma hemen buranın Hafız yetiştiren bir memleket olduğu gelir. Yanılmıyorsam en çok Hafız yetiştiren illerimizden biri. Ben Düzce ile özel bir bağım olduğunu hissediyorum, çünkü burada yaşayan bir delikanlıya kız verdim. Düzce benim memleketimdir. Bazı zamanlar özeldir, Ramazan da öyledir. Bazı mekanlar kıymetlidir, Düzce de öyledir. Bazı insanlar da sevimlidir, Düzceliler de öyledir. Burada harika bir atmosfer var. Özellikle gençlerin bu kültürel etkinliklere ve kendi inançlarına olan ilgisi beni çok mutlu ediyor" dedi.

Programın ardından yaptığı açıklamada Düzce'ye duyduğu yakınlığı bir kez daha vurgulayan İnanç, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye teşekkür etti. "Düzce'ye her ziyaretimde aynı heyecanı yaşarım. Bu mübarek Ramazan gününde böylesine değerli insanlarla bir araya gelmek büyük bir mutluluk. Rahmetli Cemil Meriç'in dediği gibi, 'Bizler aynı kitaplara baş eğmişiz. Bizden ala kardeş mi olur?' Faruk Bey de benim için böyle bir değer taşıyor. Gördüğüm kadarıyla burada çok seviliyor. Bu güzel gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah, başarılarınızı artırsın ve Düzce'ye mutluluk versin" şeklinde konuştu.

Ramazan etkinlik çadırındaki buluşmalar, farklı isimlerin katılımıyla devam edecek.

 
 
Bu haber 115 defa incelenmiştir.

 
Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz