Bugün ne oldu?
Sanayide Kaynakçılık Eğitimi Protokolü İmzalandı
HaberlerYerel
14.45, 28/03/2024
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Sanayide Kaynakçılık Eğitimi Protokolü İmzalandı
Bu bir tanıtımdır.

Düzce Valiliği, MARKA (Doğu Marmara Kalkınma Ajansı), Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İŞKUR ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın işbirliğiyle geliştirilen bir proje kapsamında, Düzce Sanayisi'nde ihtiyaç duyulan kaynakçılık mesleğine odaklanan bir eğitim programı hayata geçirilecek. Bu program, denetimli serbestlik tedbiri altındaki dezavantajlı bireylere yönelik olarak tasarlanmıştır ve Sanayide İstihdam Odaklı Kaynakçılık Eğitimi sağlanması hedeflenmektedir.

Düzce Valiliği'nde gerçekleştirilen proje imza törenine Düzce Valisi Selçuk Aslan, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, İŞKUR İl Müdürü Ferhat Acar, Denetimli Serbestlik Düzce Müdürü Lütfullah Ateş ve Düzce TSO Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Cebeci katılım sağladı.

Bu protokol kapsamında, bölgedeki istihdam açığı bulunan sektörlerin ve mesleklerin gereksinim duyduğu niteliklere sahip işgücü yetiştirilerek, denetimli serbestlik tedbiri altındaki bireylerin sanayinin nitelikli iş gücü talebini karşılaması amaçlanmaktadır.

 
 
Bu haber 90 defa incelenmiştir.

 
Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz