Bugün ne oldu?
Yeniden Refah Partisi, Düzce deki Sonuçlara İtiraz Etti
HaberlerYerel
17.39, 03/04/2024
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
 Yeniden Refah Partisi, Düzce deki Sonuçlara İtiraz Etti
Bu bir tanıtımdır.

 
Yeniden Refah Partisi'nin Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu, seçimlerin ardından parti yetkilileriyle birlikte, oy sayımlarının sonuçlandığı ve ıslak imzalı sandık tutanaklarının doldurulduğu aşamaya itiraz etti.
 

31 Mart 2024 yerel seçimleri, Düzce için son yılların en heyecanlı ve rekabet dolu seçimlerinden birini geride bıraktı. Mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti'nin adayı Faruk Özlü ile Türkiye genelinde yükselen ve Düzce'de %10 barajını geçmeyi başaran ikinci parti olan Yeniden Refah Partisi'nin adayı Davut Güloğlu arasında sıkı bir yarış yaşandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, mevcut başkan ve AK Parti adayı Faruk Özlü, yeniden belediye başkanı seçildi.

Bunun üzerine Yeniden Refah Partisi, parti yetkilileriyle birlikte çalışmalarını sürdürdü ve tüm tutanakların ve dosyaların hazırlandığını duyurdu. Sosyal medya hesapları üzerinden binlerce tutanakta sorun olduğunu duyurarak tutanakları incelediklerini ve gerekli adımları attıklarını belirten Davut Güloğlu, seçimlerin ardından doldurulan ıslak imzalı sandık tutanaklarına itiraz ettiklerini açıkladı.

Güloğlu, "Selamın aleyküm güzel Düzce halkı. Hepinizi içtenlikle selamlıyor, kucaklıyorum. Tutanaklarımızı ve dosyalarımızı hazırladık, tüm evraklarımızla birlikte Yüksek Seçim Kurulu'na başvurduk. Kararlarını bekliyoruz. Allah'ın izniyle tutanaklarımızda bir sorun yok, binlercesinde sıkıntı var. Adaletli bir kararın en kısa sürede verileceğine inanıyoruz ve sizlere bu kararı ileteceğiz. Görüldüğü gibi her türlü saldırıya maruz kalıyoruz. Demokrasiyi savunuyoruz ve bu milletin sesi olmaya devam edeceğiz. Milletimiz bizimle. Oylarınıza sahip çıkacağız. Onlar bürokrasiyi kullanıyorlar, güçlüler, ancak adaletin galip geleceğine inanıyorum. Allah'a emanet olun." şeklinde konuştu. 
 
 
Bu haber 162 defa incelenmiştir.

 
Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz