Bugün ne oldu?
Yakup Demircan'da AK Parti İl Başkanlığına Aday Oluyor!
HaberlerYerel
13.17, 11/12/2014
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Yakup Demircan'da AK Parti İl Başkanlığına Aday Oluyor!
Bu bir tanıtımdır.

AK Parti Düzce İl Teşkilatında, İl Başkanlığı Kongresi heyecanı sürüyor. 4 Ocak'ta yapılması beklenen AK Parti İl Başkanlığı Kongresi öncesinde, geçtiğimiz 30 Mart Yerel Seçimlerinde Gölyaka İlçesinden AK Parti Belediye Başkan Aday adayı olan İş adamı Yakup Demircan'da aday olmak için harekete geçtiği öğrenildi.

AK Parti'de yaklaşan İl Başkanlığı Kongresi öncesinde adaylarda netleşmeye başladı. AK Parti Kulislerinde, geçtiğimiz 30 Mart Yerel Seçimleri'nde Gölyaka Belediye Başkan aday adayı olan, ancak adaylık şansı bulamayan iş adamı Yakup Demircan'ın da AK Parti Düzce İl Başkan Adayı olacağı konuşuluyor.

KAŞIKOĞLU'NUN DESTEĞİNİ ALDI

4 Ocak'ta yapılması beklenen AK Parti Düzce İl Başkanlığı Kongresi öncesinde, Yakup Demircan'ın İl Başkan Adaylığı için AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile görüştüğü ve Kaşıkoğlu'nun desteğini aldığı ileri sürüldü. Daha öncede AK Parti Düzce Milletvekilleri ile bir araya gelen Demircan'ın, önümüzdeki günlerde de AK Parti Genel Merkezi'ne giderek, Genel Merkez nezdinde İl Başkanlığı adaylığı için destek arayacağı iddia edildi. İsmi AK Parti Kulislerinde çok sık geçmeye başlayan Demircan'ın, İl Başkan Adaylığı için kendinden bir hayli emin olduğu belirtiliyor. 

 
 
Bu haber 5715 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
  saygıdeğer arkadaşım Yakup DEMİRCAN,dürüstlüğü ,hoşgörüsü,eğitimi ve duruşuyla bu işi çok güzel bir şekilde başaracağına inancım tam,Hayırlısıyla AKP İL BAŞKANI seçilecektir  
 
hasan, 18/12/2014  
 


Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz