Bugün ne oldu?
Hastanenin çatısına çıktı intihar etmek istedi
HaberlerYerel
14.44, 25/10/2016
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Hastanenin çatısına çıktı intihar etmek istedi
Bu bir tanıtımdır.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin çatısına çıkan G.K. intihar etmek istedi. Güvenlik görevlilerinin ikna çabası sonucunda aşağı indirilen G.K. daha öncede valilikte intihar girişiminde bulunmuştu.


Alınan bilgilere göre, G.K. isim şahıs elinde bulunduğu benzin şişesi ile birlikte yeni hastanenin çatısına çıktı. Durumu fark eden vatandaşlar hemen 112 acil servis ekiplerine ve Emniyet güçlerine haber verdi. Bu esnada hastane güvenlik görevlileri şahsı ikna ederek aşağı indirdi. G.K.’nın neden böyle bir girişime kalkıştığı bilinmezken polis ekipleri ifadesi alınmak için karakola götürdü.
G.K. isimli şahıs 2014 yılında da yine böyle bir girişimde bulunmuştu. Valilik çatısına çıkan G.K. burada evinde su olmadığını bu yüzden çıktığını iddia etmişti.


 
Bu bir tanıtımdır.
 
 
 
 
Bu haber 1670 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz