Bugün ne oldu?
Düzce Üniversitesi Başarıya Doymuyor
HaberlerYerel
13.29, 07/03/2017
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Düzce Üniversitesi Başarıya Doymuyor
Bu bir tanıtımdır.
Düzce Üniversitesi, 2006 yılından sonra kurulan devlet üniversiteleri sıralamasında geçen yıla göre beş basamak birden yükselerek 5. sırada yer alma başarısı gösterdi. Devlet Üniversiteleri Genel Sıralamasında ise 10 basamak birden yükselen Düzce Üniversitesi, 15. sırada yer alarak bu alandaki yükselişini sürdürdü. 
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Engin Karadağ ve Prof. Dr. Cemil Yücel, akademik teşvik bazında devlet üniversitelerinin 2017 yılı sıralamalarına ilişkin bir rapor yayınladı. Düzce Üniversitesi, Orman Fakülteleri Sıralamasında 2. sırada, 2006 Yılından Sonra Kurulan Devlet Üniversiteleri Sıralamasında 5. sırada ve Teknoloji Fakülteleri Sıralamasında ise yine 5. sırada yer alarak akademik başarılarına bir yenisini ekledi.
Üniversitelerin akademik teşvik komisyonlarınca onaylanan puanları ile YÖK tarafından yayınlanan öğretim üyesi verilerini kullanarak hazırlanan Devlet Üniversiteleri ve Fakülteleri Sıralaması (DÜS) 2017’de, akademik teşvik yönetmeliğine göre, devlet üniversitelerinin performansları; "projeler, araştırmalar, akademik yayınlar, tasarımlar, sergiler, patentler, alınan atıflar, uluslararası tebliğler ve ödüller" olmak üzere 9 başlıkta sınıflandırılıyor ve puanlama yapılıyor.
Teknolojik olanaklara sahip derslikleri, modern eğitim programları ve nitelikli akademik kadrosuyla Düzce Üniversitesi, eğitimin her alanında başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
 
 
 
Bu haber 1518 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz