Bugün ne oldu?
Başkan Ay, basın ile çay simit sohbeti yaptı
HaberlerYerel
14.22, 16/04/2018
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Başkan Ay, basın ile çay simit sohbeti yaptı
Bu bir tanıtımdır.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, vatandaş odaklı hizmet sunacaklarını söyledi. 
Düzceli basın mensuplarının İşadamı Faruk Türkseven ile birlikte başlattıkları çay simit sohbetinin bu haftaki konuğu Belediye Başkanı Dursun Ay oldu. Cedidiye Cami önünde basın mensupları ve Türkseven ile buluşan Ay, Düzce’nin ihtiyaçlarının değerlendirilmesi noktasında bu tür toplantıların çok verimli olduğunu belirtti. 
Faruk Türkseven yaktıkları kıvılcımın büyüyeceğine inandığını vurgulayarak “Düzce’nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bizim amacımız birlik ve beraberliğin önünün açılmasıydı. Medyanın bu anlamda çok etkili olduğuna inanıyorum. İş adamların, kamu kurumlarının bu organizasyona dahil olması beni çok mutlu ediyor. Bu buluşmalar artacak. Önemli olan Düzce’ye yatırım. Biz bir kıvılcım yaktık. Büyüyeceğine inanıyorum” dedi. 
Belediye Başkanı Dursun Ay ise çay simit sohbetlerinin devamını dileyerek “Basınımızla beraber çay simit sohbeti yaptık. Kendileriyle Düzce’de yaşanan sorunları değerlendirdik. Bunu devamını bekliyoruz. Çünkü basın bizim gözümüz kulağımız oluyor. Bizim göremediklerimizi, duyamadıklarımızı bize iletiyor” dedi. 

Kaçak yapılaşmaya izin yok 
Belediye Başkanı Dursun Ay, Kalıcı Konutlar Bölgesinde kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini söyledi. Ay, bu tür girişimlerin cezalandırılacağı uyarısında bulunarak “Kalıcı konutlar bizim vizyon projemiz. Orada bahçe içerisinde evlerin olması çok güzel. Zaman zaman kapalı çıkmalar yapılıyor. Buna müsaade etmiyoruz. Çünkü oranın suretini bozmak istemiyoruz. Planda binalar nasılsa o şekilde kalacak. Kimse tavuk kümesi, barınak gibi bahanelerle böyle girişimlerde bulunmasın. Bunun hem cezası var hem de inşa edilen yapı yıkılıyor” diye konuştu. 

Vatandaş odaklı hizmet verecek 
Kent merkezindeki parkların vatandaş odaklı hizmet sunacağını dile getiren başkan Ay şöyle devam etti: “Bahar geldi. Vatandaşımız pakları kullanmaya başladı. Ama parkların etrafları kapalı. Buraları açıyoruz. Vatandaşlarımız parklardan nasıl daha sağlıklı yararlanabilecekse o hale getirmeye çalışıyoruz. Temizlik çalışmaları yapılıyor. Biz bir kişi parkı alıp orada kendi başına inisiyatif kullanmasın istiyoruz. Vatandaş odaklı çalışıyoruz.” 

“İstanbul Caddesi yeniden konuşulur” 
Başkan Ay, İstanbul Caddesi için yapılan anketin güncelleneceğini ifade ederek “İstanbul caddesi biz göreve geldiğimizde kapalıydı. Bir kamuoyu yoklaması yaptık. Sonuç caddenin kapalı olması yönündeydi. Ancak tekrar esnafımızı dolaşacağız, ankette bir güncelleme yapacağız. Vatandaşımız ne istiyorsa biz onu yaparız. Bisiklet ve motosikletlileri de önlemeye çalışıyoruz. Bariyer koyarsak vatandaş geçemeyebilir. Ama bununla ilgili formül üreteceğiz” diye konuştu. 
Başkan Ay otopark fiyatları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Fiyatların aşağıya çekileceğini dile getiren Ay “Önemli olan vatandaşımızın memnuniyeti” dedi. 
Sohbet sonrasında çöp sepetinin yanında bulduğu altın ve para dolu poşeti zabıtaya teslim eden temizlik işçisi için verilecek destek konuşuldu. 
 
Bu bir tanıtımdır.
 
 
 
 
Bu haber 873 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz